ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

This is Sparta, eeehm sorry, Touba!!


ΕΞΩ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Παρακάτω λέει το γνωστό "ζούμε για μια Κυριακή, βάλτε μας όλους φυλακή".
ΟΚ, μέσα, να σας βάλω, αλλά είστε και πολλοί!!! Πρέπει να σας στριμώξω μαζί με τους μετανάστες, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ίσως να έχετε πολλά να πείτε, πολλά κοινά ...ζητήματα να λύσετε...

Διατηρώ βέβαια τις επιφυλάξεις μου για το "μπλε" σύνθημα, ίσως λόγω του χρώματος, μήπως είναι καμιά προβοκάτσια των Ηρακλειδέων, δεν ξέρω.
Πάντως είτε Παοκ, είτε Ηρακλής, είτε Άρης, είτε Πανσερραϊκός, είτε  Διαγόρας Ρόδου, είτε Καρβουνιακός Μελισσίων, όποιο πιτσιρίκι το έγραψε, μπορεί να είναι περήφανο που ανήκει....Σ'ΑΥΤΗΝ τη ΧΩΡΑ!!!!! Πραγματικά του αξίζει και η χώρα και ο κόσμος της και μπράβο στην οικογένεια που τον ανέθρεψε. Άξιος!! Εμπεριέχει όλο το ευ αγωνίζεσθαι, την άμιλλα, τη χαρά του αθλητισμού, να μοιράζεσαι χαρές και λύπες στα αγωνίσματα, την διαπαιδαγώγηση των νέων μέσα από τον αθλητισμό και την τεράστια σημασία του αθλητικού ήθους στην κουλτούρα ενός νέου.
Γενικά μέσα από το σύνθημα, γίνεται φανερό, πόσο σπουδαία δουλειά γίνεται όχι μόνο στα σχολεία, στις οικογένειες, αλλά και στα γήπεδα, στα γυμναστήρια, στους αθλητικούς συλλόγους. Η αγάπη για την προσπάθεια, ακόμα κι αν δε συνοδεύεται πάντα από νίκη, η αποδοχή της ανωτερότητας του αντιπάλου, η άρνηση της βίας, αλλά και η αδελφοσύνη των συναθλητών και η από κοινού ψυχική ανάταση που μόνο η γνήσια αθλητική άμιλλα μπορεί να προσφέρει, όλα αυτά μαζί σε έναν τοίχο!

Αυτό είναι! άλλος βλέπει το δέντρο (σιγά και τι έγραψε το παλικάρι, δεν είπε και κάτι κακό, την πλάκα του έκανε!), άλλος βλέπει το (καμένο) δάσος!
άμα θες το βλέπεις έτσι, άμα θες γουβέτσι. Τι σκας;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: