ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Γεια σου Μαριλίζα, με τους αδιάφθορους σου Διοικητές

Το γνωστό "καλό κορίτσι, καλό Πάσχα, καλά Χριστούγεννα" του Λάκη.
ΘΑ συγκρουστούμε, ....εε συγκρουστείτε, ΘΑ κάνουμε.......ε κάν'τε, ΘΑ διορθώσουμε, εε διορθώστε επιτέλους.
Όχι κύριε, τα κορίτσια, Η Μαριλίζα και η Φώφη δεν ήρθαν για δουλειά, απλώς βρεθήκαν κάπου στην Αριστοτέλους των Αθηνών, "Μαριλίζα μου, Φώφη μου" και τα λοιπά και μετά γέλασαν, "Να ο Γιωργάκης μου είπε, εγώ ξέρεις, δεν ήθελα, αλλά να μην του χαλάσω χατήρι, είπα εν τάξει" και μετά από διάφορες άλλες ΠΑΣΟΚίες (πώς λέμε μαλ...ίες) να τες στο Υπουργείο. Μετά από 6 μήνες απραξίας και συνεχών αυνανισμών με εμβόλια και άλλες αρπαχτές, ήρθε η ώρα να διοριστούν και αυτά τα καλά παιδιά, οι Διοικητές των Νοσοκομείων και άλλων ιδρυμάτων. Φυσικά οι μηχανισμοί υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, το ΠΑΣΟΚ ήταν ΠΑΝΤΑ εδώ, ενωμένο-αρπαχτό. Απλώς για λίγα χρόνια, μπήκαν κάτι μπουνταλάδες στη μέση, κάτι ανίκανοι με γραβάτες και κομψό παρουσιαστικό, αλλά ήταν αναμενόμενο ότι θα έφευγαν με τις πέτρες.
Τώρα όμως η Τάξη αποκαταστάθηκε. Πρώην αριστεροί και ΚΚέδες, Νυν φακελάκηδες της χειρότερης μορφής (εκείνης που σε πατάει στο λαρύγγι), γλειφτρόνια ανέκαθεν της εξουσίας και κλεφταρματωλοί από τζάκι, βγήκαν μπροστά, πρόταξαν τα στήθη τους και είπαν : "Εμείς θα μειώσουμε τα ελλείμματα. Ναι,μπορεί να κατακλέψαμε, μπορεί να αρπάξαμε από συγγενείς, προμήθειες κι εταιρείες, μπορεί να πατήσαμε σε αλλονών τις πλάτες, εντελώς αναξιοκρατικά, αλλά είμαστε καλά παιδιά και τα λέμε έξω από τα δόντια. Το ΠΑΣΟΚ μας έδωσε τα φτερά, να ανεβούμε ακόμα πιο ψηλά (στο προσωπικό budget, καταθέσεις και ακίνητα) γι'αυτό και αισθανόμαστε την υποχρέωση.....να πάρουμε λίγα ακόμα, όχι πλέον για μας, σαφώς όχι, για την κακομοίρα τη μάνα μας, που θα μας βλέπει στην ΤV και θα ρωτάει :Τι μισθό σε δίνουν παιδάκι μου;; Και μεις με τι μούτρα θα της απαντήσουμε, στο κάτω κάτω η μαμά ίδρυσε και την Κλαδική ΠΑΣΟΚ στις υπηρεσίες του Δήμου όπως-βγαίνεις-από-τον- Τύρναβο-το-πρώτο-χωριό-στα-αριστερά-σου. "
Έτσι λοιπόν με αυτά τα αμέμπτου ηθικής πρόσωπα θα πορευτεί το ΕΣΥ και θα καθαρίσει από έξω προς τα μέσα, αλλά αργά, μη σπάσουμε κανα νύχι και χαλάσει και το ρίμελ στη συνέντευξη Τύπου.
Τα άτομα είναι γνωστά, τα ονόματα τα ξέρουν όλοι, τον κλέφτη και τον τεμπέλη,

(Καλά, καλά, εν τάξει, δεν είναι και όλοι έτσι-γιατί απλούστατα δεν τους ξέρουμε όλους, αλλά είπαμε ο Συνήγορος του Διαβόλου πληρώνεται καλά, ΟΚ λοιπόν, δε μιλάμε για όόόόόόλους τους νέους Διοικητές, να κανα δύο-τρεις-τέσσερις-πέντε-έξι-επταοκτώεννιάδεκαεξεπτοκτεννεικοσ......Για λίγους δηλαδή, τη μειοψηφία, την εξαίρεση του κανόνα, ένα μικρό ποσοστό, έε δεν γίνεται να τα έχεις και όλα!!!)

τον αλήτη και τον τεμπελχανά, τον φακελάκια, το ληστή, τον ψεύτη, ποιος θα τον δείξει;;;; Μέρες που είναι, εδώ ο κλέφτης παρά τω Χριστώ τη γλύτωσε, ο ....τάδε Δ/κτής παρά τη Μαριλίζα θα πάει μέσα;;; Όχι κυρία μου, τα κορίτσια δεν ήρθαν για δουλειά, ένα καφέ θα πιουν και μετά καμμιά δύο σαχλαμάρες, έτσι για τα ΜΜΕ. Και να σκεφτείς κανείς ότι αυτά τα ονόματα είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου, είναι τα τσιράκια, τα χαμίνια, τα κλεφτρόνια, οι μπάζες της πλάκας. Αφού δοξάζεις αυτούς, σκέψου τι θα γίνει παραμέσα. Αφού επιβραβεύεις την αλητεία που τσίμα τσίμα επιπλέει στην επιφάνεια, σκέψου βαθιά τι φαϊ θα πέσει. Όχι Τιτανικός θα γίνει η Ελλάδα, ούτε Βελγικό Κογκό θα καταφέρουμε να γίνουμε. Είπαμε, όπως και το παγόβουνο, έτσι και το ΠΑΣΟΚ έχει βάάάάθος αμέτρητο, βαθειά διαπλοκή, πού να καθήσεις να ψάξεις, άραξε στην επιφάνεια σαν τους φελλούς που επιπλέουν και παίρνουν και θέσεις Δημόσιας Διοίκησης και μη σκας. Από κάτω οι διεργασίες ζυμώνονται, τα συμβόλαια κλείνουν, η Χώρα μοιράζεται, τα υπάρχοντα τοποθετούνται σε καίρια σημεία, οι πολυεθνικές πήραν τις εγγυήσεις τους, με τα ψωροελλείμματα ενός ασήμαντου τομέα, όπως η Υγεία θα ασχολούμαστε;; Δεν είδες και τον Ομπάμα, τι κατάλαβε με το τάχα-ριζοσπαστικό Νομοσχέδιο; Μπελάς η Υγεία, έχεις δίκιο, άσε καλύτερα...Ναι κορίτσια, πηγαίντε εσείς για τον εσπρέσο στο Κολωνάκι και αφήστε τα Περιφερειακά Νοσοκομεία στα ικανά χέρια των ανθρώπων αυτών. 56 Διοικητές Νοσοκομείων και άλλων Ιδρυμάτων ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ,
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: