ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣΤετάρτη, 29 Απριλίου 2009

ΑΛΗΤΕΣ, ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ, ΠΟΝΟΚΑΠΗΛΟΙ....

ΑΛΗΤΕΣ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ (ΑΚΡΙΒΑ) ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ (ΚΙ ΑΘΩΟΥΣ;;;;), ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑ. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΨΕΥΤΙΑ, ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΞΕΣ) ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΨΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΑΠΩΣ, ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ, ΚΑΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ. Ή ΕΣΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ. ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ. Ο,ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ, ΦΑΓΑΤΕ. ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ. ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΟΛΕΣ ΤΙς ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΨΑΤΕ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΟΙ "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ", ΟΙ "ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ".
ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΖΩΪΚΗΣ) ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΧΙΛΙΑ ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΒΙΣΜΟ ΣΑΣ.
(ΔΕΝ;;;) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ, ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ (ΠΟΙΟ ΦΙΔΙ;ΝΑ'ΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΘΑ 'ΤΑΝ) ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ.
ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ (ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ)

ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΘ'ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗ (ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΩ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ, ΚΤΛ, ΚΤΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

This Day in History