ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΞεφτιλοΤατούλης


ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ρε ξεφτίλα. Η καλή πουτάνα ξέρει. Το βουλώνει όταν πρέπει, κλαψομουνιάζεται όταν δεν τις τα στάζουν, και φυσικά θέλει πάντα να 'ναι πρώτη μούρη. Να τη βλέπουν όλοι, να ασχολούνται όλοι. Άιντε ρε ουστ. Αλλά δε φταις εσύ, αυτά τα κορόϊδα που σε βγάλαν. Μήπως είσαι κι ο μόνος;; Απλά εσύ βρέθηκες μπροστά μας. Τι περιμένεις να σε χειροκροτήσουμε, που το παίζεις κι αντάρτης, με τα κουστούμια και τις γραβάτες. Βγήκες και στο Λαζόπουλο να μιλήσεις τα "ξύλινά σου" να πάρεις και συγχωροχάρτι. Κουβά ξεγάνωτε, είναι άλλο πράγμα να γράφεις τα παράπονά σου και άλλο να βγαίνεις να τα πεις στον κόσμο κατ' ευθείαν. Η μάζα όταν διαβάζει κοιμάται, υπνωτίζεται, της κάνεις πλύση εγκεφάλου. Όταν όμως σε βλέπει στα μούτρα, δεν έχει άλλη επιλογή απ'το να σε γιουχάρει ή να σε φτύσει. Σε ρωτάει ο άλλος "Πως θα ξεβρωμίσει ο τόπος;" Πετάγεται κάποια και λέει: "Θέλει κοντά χέρια". Και συ απαντάς: "Είναι κι αυτό μέσα στη λογική.........". ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
Σου λέει κάποιος είσαι μα...ας και κλέφτης κι εσύ απαντάς "Πράγματι, το έχω υπόψη μου". ΄
Δεν ανέχομαι να κάνει αντιπολίτευση στο Ρουσόπουλο, τον αρχικλέφταρο, τον αρχιαλλαζόνα, τον αρχιγιάπη, το παιδί του Βατοπαιδίου, ποιός;;;; Ο Ρα-Τατούλης, ο αρχιποντικός, ο αρουραίος που τρώει το τυράκι του και θυμώντας τα κασέρια τα παλιά, μυξοκλαίει.
Τα'παμε όμως. Τέτοια ανεύθυνα, άβουλα, μπλογκ-ευνουχισμένα, μικροσυμφεροντολόγικα, μεμψιμοίρικα, σκιαγμένα κορόϊδα που γίναμε, αυτούς θα έχουμε και θα χειροκροτάμε. Ορατούς τε (Λάκης, Γιωργάκης, Κωστάκης) αλλά και αοράτους (Εφραίμ και λοιποί off-shore αρπάχτρες, τιμητές του συστήματος που το καταρρέουν για να το στηρίξουν τα κρατικά έσοδα, ώστε να μπορούν να το ξανακρασάρουν, διπλασιάζοντας τα κέρδη).
Καταλήγουμε πάλι στον ξεφτιλοΠοντικοΤατούλη, που παραμένει ακόμα βουλευτής της ΝΔ, αλλά θέλει να πείσει ότι αντιδρά στο σάπιο σύστημα. Μία μόνο συμβουλή στον Γιατρό, Πολιτικό, Κεντροδεξιό, Φιλελεύθερο, Αρκάς, Σύντροφο, Πατέρα..., που λέει και το μπλογκ του. Τσου ρε Λάκη, σκάσε και κολύμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: