ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Κόπανοι ματάκηδες οδηγοί....

Μου τη σπαν απίστευτα όλοι αυτοί οι περίεργοι οδηγοί, που εξαιτίας τους γίνονται τρελά μποτιλιαρίσματα στην....απέναντι πλευρά του ατυχήματος. Κόβουν ταχύτητα, φρενάρουν για να δουν, μήπως έχει κανα πτώμα, κανα αίμα, ακόμα χειρότερα για να φωτογραφήσουν. Τόσο Μ.....ες. Ένας ανεκδιήγητος προχθές από τη δεξιά λωρίδα έφυγε κοφτά μπροστά μου για να πάει στην αριστερή, ώστε να δει καλύτερα. Συχνά προκαλούν οι ίδιοι άλλα ατυχήματα.

Όπως είναι όμως γνωστό, η τσίπα είναι κάτι σπάνιο σήμερα. Και που τους βρίζω πατόκορφα, βγαίνουν κι από πάνω. Σε τέτοιες καταστάσεις βλέπεις όλη την αντιδεοντολογία, όλη την αντικοινωνικότητα, όλη την απανθρωπιά του απλού πολίτη, που όλοι θέλουμε να το βλέπουμε ως "καϋμένο", "θύμα", "αθώο", "αμέτοχο", και γενικώς "άμοιρο ευθυνών". Τύφλα στα μούτρα μας (σας). ΌΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ/ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!!

ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. "ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΜΟΥ"

1 σχόλιο:

Yannis είπε...

συμφωνω απολυτα. αλωστε πολυ συχνα στον περιφερειακο οταν γινετια ενα ατυχημα στο ενα ρευμα μετα γινεται και στο αντιθετο λογω του φαινομενου που περιγραφεις