ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Άρθρο ενημέρωσης κι όχι προβατοποίησης

Κι αυτός ο Κωνσταντακόπουλος, καλά τα λέει.......
Θέλω να πω, ταιριάζουν με τη λογική μου. Η οποία μου λέει ότι όντως η προδοσία κατά της Ελλάδος (όπως πάντα) γίνεται από μέσα. Συμμετέχουν οι γνωστοί άτολμοι, ανίκανοι, μειοδότες πολιτικοί μας + έναν ακόμα. Όπου ακούς να σε εκθειάζει ο αρχηγός των κερδοσκόπων δανειστών, κράτα ....διαβατήριο! Ο λαός ως πρόβατο, κάθεται αποχαυνωμένος, διστάζει να αυτοκτονήσει μεν, αλλά ούτε και να αντιδράσει κάπως αλλιώς, αφού του "την είπαν" πλέον με τη φάση των αγανακτισμένων. Η συνδικαλοτεμπελαρχία μαλώνει στα γραφεία των κοινωνικών εταίρων για τα ψίχουλα, οι μικρομεσαίοι βουλιάζουν, η άρχουσα (πώς το 'λεγε ο Καραμανλής;) συμπαρίσταται !!!!!
Και οι άλλοι οργανώνουν βιώσιμες συμφωνίες, όρους στα αγγλικά δίκαια, οριστικοποίηση της μη-επιστροφής της Ελλάδας ποτέ σε αγορές, σε ανάπτυξη, σε κοινωνικές δομές κράτους πρόνοιας ή ευημερίας. Πώς το λέει ο κυρ-Δημήτρης;;; "......Σημαίνει πλήρη νομική κατοχύρωση της μετάβασης πάσης ελληνικής περιουσίας στην ιδιοκτησία τους. Σημαίνει δυνατότητα αποβολής της Ελλάδας από το ευρώ χωρίς συνέπειες για τις αξιώσεις των πιστωτών από τη χώρα......"
Αυτό!
Δεν είμαστε λαός, δεν είμαστε έθνος, είμαστε δωσίλογοι, είμαστε Εφιάλτες. Η "Καθημερινή" μας προπαγάνδα μας κάνει να τα ξεχνάμε. Δεν πειράζει, όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβουμε. Όσοι το καταλάβουν, ακόμα και τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: