ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Κηρύσσω την έναρξη...


Κηρύσσω την έναρξη......
Let the Fairs begin......
Εγώ και μόνον εγώ δίνω το έναυσμα. Οι υπόλοιποι θα περιμένετε. Όταν πω εγώ "Πάμε", τότε θα ξεκινήσετε κι εσείς. Εν τάξει;; Συννενοηθήκαμε; Μη βιαστεί κανείς, θα το βγάλω άκυρο.
Έτοιμοι;;;; ΠΠΠΠΠΠΠΠάμεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

Εγώ από ισημερίες και τέτοια δεν ξέρω, δεν είδα, ουδέν οίδα. Κατάλαβα ότι πέρασαν οι μπόρες και οι βοριάδες και ότι κάποια στιγμή μπήκαμε σε ανοιξιάτικες μέρες. Τα μπουμπουκιασμένα δέντρα μου θα αναθαρρήσουν ξανά. Ήρθε η εποχή της σποράς, των ραπανακίων, των αγγουρακίων, των ντοματινίων, των μαρουλίων και άλλων λοιπών λαχανικών.
Οι σπόροι θέλουν αγάπη, φροντίδα και Προδέρμ. Ζέστα και νερό. Μετά έρχονται τα πέτρινα χρόνια. Η Μεταφύτευση, όπως λέμε Η Μεταπολίτευση. Μεγάλο τραύμα, μεγάλο σοκ. Και το ένα και το άλλο! Γι 'αυτό βοηθάει το βιολογικό λίπασμα, το κομποστοποιημένο εκείνο ψημένο χώμα, που περιμένω να γίνει.
(Για τη μεταπολίτευση, το λίπασμα ήταν οι πρώτοι νεκροί. "Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες.....")

Με την Άνοιξη βγαίνουν και τα ποδήλατα, καθαρίζονται, λαδώνονται οι αλυσίδες, φουσκώνονται τα λάστιχα. Βγαίνουν οι μπασκέτες, τα χλοοκοπτικά, τα τραπεζάκια έξω και γενικώς βγαίνει μια διάθεση ..."δε τη γαμάς και την κρίση!!".

Ή αυτή (η κρίση ντε) ή εμείς, αδέρφια!

Βαστάτε Τούρκοι τ'άλογα!

Άμυνα ρεεεεε!! Όλοι πίσω (και σας φάγαμε!!!)




1 σχόλιο:

Yannis είπε...

ναι καλα κηρυξες την εναρξη εσυ και κατι εγινε. ΒΡΕΧΕΙ ρε κατσικοποδαρε! Γκαντεμη!