ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Να μία διαφορά....


Πάντα αναρωτιόμουν τι κάνει κάποιος έξω από τα πράγματα;

Πως αντέχει μακριά από το κέντρο των εξελίξεων;




Μα φυσικά κοιτάζει ψηλά!!!!!!

Να μία διαφορά. Π.χ. μεταξύ Βορρά και Νότου. Ο αδερφός μου, μες στην καρδιά των εξελίξεων, κοιτάζει ψηλά και έρχεται φάτσα με το ελικόπτερο του Παλαιοκώστα. Εγώ, στου τρέχα-γύρευε τη μάνα, κοιτάζω ψηλά και ψάχνω τον κομήτη Lulin. Που πα ρε ΚαραΝανόπουλε ;;


Γεγονός: Προσφάτως ανακαλυφθείς κομήτης, ονόματι Lu-Lin, περνά απ'το εγγύτερο σημείο με τη Γη στις 24/2/2009, στο σημείο που φαίνεται στην εικόνα παραπάνω. Θα ξαναεμφανιστεί μετά από περίπου χίλια χρόνια-Ζωή να 'χουμε. Σήμερα τον παρατηρούσαμε οικογενειακώς-τηλεσκοπικώς, λίγο κάτω απ'το Δία, σαν μικρή γαλαζοπράσινη σκιά, φαντάζομαι την ουρά του. Ένας ακόμα πλάνης σχηματισμός, που βολτάρει αδιάφορα, διασταυρώνεται με την τροχιά μας και την "κάνει" με γοργά πηδηματάκια.
Που θα βρεις καλύτερα;;;
Επειδή όμως το να ανεβάζεις τον πήχη, ίσαμε τον Spica, καμμιά 230 έτη φωτός μακρυά, έχει και τους κινδύνους του, καλύτερα ας προσεγγίσουμε σε πιο γήινα ζητήματα. Π.χ. πως χαλαρώνεις, πως "λιώνεις" μια γυναίκα (ή για άλλες, έναν άντρα)
Προσφάτως ανακαλύπτω ότι το Σιάτσου είναι όντως θαυματουργό. Βρίσκει μεσημβρινούς και σημεία με απόλυτη ακρίβεια, θαρρείς σημαδεύει με χάρακα εκεί που περνάει το ρεύμα. Προφανώς κι ο Βελονισμός εκεί σημαδεύει, αλλά που να βρίσκεις φτηνό βελονιστή (Άκου τα Γιάννη) και όποτε το χρειάζεσαι. Οπότε και οι αντίχειρες την κάνουν τη δουλειά. Και την κάνουν καλάάάά!!!!
Μάθετε Σιάτσου λοιπόν, δεν είναι και δύσκολο, για αξέχαστες και ατελείωτεεεεεεςςςςςςς νύχτες.....Κι άστε τα blogs και τις μα......κίες.
Θα μου πεις, απ'τον κομήτη και τα υπεργήινα, ξαφνικά στο ..κοκό . Ε τι να κάνουμε: Aπ'τα ψηλά στα χαμηλά
Εν (ηδονή)δα
Υ.Σ. Ηθικό δίδαγμα, καλύτερα ας δώσουμε προσοχή στα αστέρια που είναι ανάμεσά μας, δίπλα μας, μας μιλάνε, μας γελάνε, μας αγγίζουν, ψυχή και σώματι. Όσο για τα άλλα, είναι απλώς η "φαντασίωσή" μας. Νοών νοείτο.

1 σχόλιο:

Yannis είπε...

Δεν πιστεύω να κάνεις σεξ με 2 παιδιά.
Και επίσης απαγορεύεται το σεξ την παραμονή του αγώνα. Τετάρτη στις 1600 στην Γιαννιτσων συνάντηση