ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣΚυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

"Ψήνομαι" με το Λιακόπουλο, μήπως "καώ";;;;;

Chemtrail

Να μια ενδιαφέρουσα λέξη!!Άμα όμως πω : " Ο Λιακόπουλος τα 'λεγε αυτά εδώ και μήνες", γίνομαι αυτόματα γραφικός και παράφρων.
Σίγουρα εύκολα στα ξερά του, καίγονται και πολλά χλωρά, που μπορεί να έχουν κάποια βάση αλήθειας. Κάπως έτσι είναι και το θέμα που ψάχνω.

"ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!!" ωρύεται o liako και εσένα κάνουν πουλάκια τα αυτιά σου. Ωραία ρε φίλε,λες ΨΕΚΑΖΟΥΝ. Τι εννοείς;;; Να το δούμε το θέμα ψύχραιμα.....

Καταρχάς παραπέμπω στο κάτωθι site
http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.htmlse.com/politics6/chemdatapage.html

το οποίο, μαζί με τις φωτογραφίες, υπάρχει σε .ppt που κυκλοφορεί και στέλνεται σε e-mail προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.

Επανέρχομαι στα chemtrails. Τι πιστεύουμε ότι είναι;;;

Θεωρείται ότι είναι γραμμές εναιωρήματος από βάριο, αλουμίνιο και πολυμερή ( ινίδια ) πυριτίου, που απελευθερώνονται κατά χιλιάδες τόνους σε όλους τους ουρανούς του κόσμου από αεροπλάνα με κατάλληλο εξοπλισμό.

Οι κυβερνήσεις , όταν ρωτήθηκαν από πολίτες ή οργανώσεις : γενικά αγνόησαν το ερώτημα ( Ιταλία , Γαλλία , ... ), ή όταν απάντησαν, έδωσαν αόριστες απαντήσεις, όπως ότι είναι μέρος των ερευνών για το φαινόμενο του θερμοκηπίου (USA), ότι είναι μέρος των ερευνών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ( Γερμανία ).

Στην πραγματικότητα (λέει), ερευνούν τον τρόπο ελέγχου του κλίματος κατά βούληση.

Ο αδερφός μου, ειδήμων επί τέτοιων θεμάτων, θεωρεί ότι : "...εφόσον γίνονται πειράματα παρατήρησης της ατμόσφαιρας, θα το θεωρούσα απίθανο να μη γίνονται και πειράματα δημιουργίας καιρικών συνθηκών & φαινομένων. Επίσης έχει υποσχεθεί ότι θα αναζητήσει στις πηγές του για περαιτέρω ενημέρωση.

Εγώ ως πτωχός τω πνεύματι, ερώτηξα έναν που βρήκα μπόσικο στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ. Ο παλίκαρος κάνει τη διατριβή του σε θέματα μετεωρολογικά (Πετρούλα κι έτσι να ούμ'). Κι ενώ περιμέναμε έξω από την Επιτροπή, ωσάν κορόϊδα, άδραξα την ευκαιρία και του την πέταξα. "Ρε Μάστορη, εν τέλει μας ψεκάζουν;;". Ο τύπος με περισσό θράσος, μου απάντησε με πλήρη σοβαρότητα και επιστημονοσύνη. "Τα επόμενα 10 χρόνια η επιστήμη της Μετεωρολογίας δε θα αρκεστεί στην παρατήρηση και πρόγνωση, αλλά θα επιβλέπει τον πλήρη κλιματολογικό έλεγχο". Για την ακρίβεια, το 'πε κάπως αλλιώς, κάπως περίεργα, με όρους που τους ξέχασα, αλλά το νόημα είναι αυτό. Όταν άρχισε να μου μιλάει για επαφές στα Imperial και στα Cornell, άρχισα να βαριέμαι κι έφυγα. Σίγουρα όμως τον πίστεψα. Και ψιλοφοβήθηκα. Εδώ υπάρχει ψωμί.


Αυτά τα περίεργα κυκλικά ίχνη που διασταυρώνονται, τα 'δα κι εγώ τον Οκτώβρη, βόρεια. Θεώρησα ότι τίποτα παπαροπιλότοι παίζουν κυνηγητό και πάλι καλά που δεν έπεσε κανείς. Μάλλον έκανα λάθος.


Το συνωμοσιολογικό ερώτημα παραμένει. Εάν μέσω των πειραμάτων αυτών, υποκρύπτεται και άλλο κόλπο "ελέγχου" ή "επηρεασμού". Εξάλλου και οι γενετικές τροποποιήσεις οργανισμών, με καλές προθέσεις ξεκίνησαν, αλλά κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξουν.

Ας πάμε λίγο πιο ορθολογικά. Τι λεν τα δεδομένα;

Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου, και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί την σιλίκωση

Η σκόνη αλουμινίου, βραχυπρόθεσμα, επιδρά αρνητικά στην μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης, ενώ μακροπρόθεσμα, προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με την νόσο Alzheimer.

Η σκόνη βαρίου προκαλεί χρόνια κόπωση (μέσω χρόνιας αύξησης του μυικού τόνου) και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα νόσησης.
Όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα.

Ήδη μόνο με αυτά, τα βαρέα μέταλλα δηλαδή, μπορείς αν θέλεις να εξηγήσεις σημεία και τέρατα. Φαινόμενα που συμβαίνουν σε σένα, στον καθένα από μας. Δεν μπορείς να αποδείξεις όμως τίποτε.
Κι αφού δεν μπορείς να αποδείξεις με ορθολογισμό, Να σου μπαίνει από τη χαραμάδα και η παράνοια.....


"Ο ψεκασμός έχει στόχο ανώτερο απ'την απλή φυσική εξόντωσή μας. Προέχει ο έλεγχος των εγκεφάλων, των συνειδήσεων. Αυτούς που δεν μπόρεσαν να τους τυλίξουν με τα ναρκωτικά, τα αντικαταθλιπτικά και λογιών-λογιών κοινωνικά δηλητήρια (αλκοόλ, νικοτίνη), θα τους υποτάξουν με τον απλό, ανώδυνο αέρα που αναπνέουν...."

Τάδε έφη ο πραγματικά μοναδικός, ο ένας, ο απαράμιλλος Liako.

Πες τα μεγάλε! Ε ναι λοιπόν, Μας ψεκάζουν!

Οπότε, αν ο γιός σου σε φωνάζει μαμά, αν ξυπνήσεις κι έχεις βγάλει βυζιά,

don't worry, be chemtrailed

Ξύπνα λοιπόν, άνθρωπε της Μαντσουρίας. Φόρα μάσκα ή ζήσε στις γνωστές αποικίες του Άρη.

1 σχόλιο:

Yannis είπε...

καιρος ηταν λοιπον να καταλαβεις πως ο Λιακο λεει μεγαλες αληθειες. αλλα που να το καταλαβεις εσυ. αμπαλος αρειανος εισαι που να ξερεις απο μεγαλη μπαλα. πιτσα μπυρα και αντε να δεις την ΠΑΟΚΑΡΑ
Α και για πεσμου βρε συ, ποιος αρειανος εστειλε την μπαλα απο το πεναλντι στην βεραντα μου? γιατι το πρωι της δευτερας βρηκα μια μπαλα στο μπαλκονι μου...

This Day in History