ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Metallica Ατσάλικα

Συναυλία. Η προετοιμασία. Η διαδρομή. Με τα μπλουζάκια, κανονικοί φανς! Στα εισιτήρια, όχι μεγάλη ουρά. Μπαίνουμε, περιεργαζόμαστε το χώρο, βρίσκουμε ένα σημείο βολικό, να μας προστατεύει λίγο από τον ήλιο. Ακόμα έχει ήλιο, καλοκαίρι, Spätsommer γαρ.
Η αναμονή είναι χρήσιμη. Μιλάμε, λέμε πολλά, ενδιαφέροντα κι απαραίτητα. Ο κόσμος πολύς  κι όλο κι αυξάνεται. Κάθε ηλικίας. Εκπληκτική πόσο διαφορετική είναι η "πελατεία", από τους πιτσιρικάδες που έρχονται μόνοι τους η τα παιδάκια με τους μπαμπάδες, οι μεσήλικες σκληροπυρηνικοί, εμένα μου αρέσουν κυρίως οι πουροκερς, οι πουρομεταλλάδες, μαλλουρα, αλογοουρά και δερμάτινο, μες στη ζέστη. Φανατικοί και αμετανόητοι!
Εμείς στο ενδιάμεσο βρήκαμε μια καλή θέση, βλέπουμε τη σκηνή, γιγαντοοθόνες.
Τα Support groups παίζουν και είναι πολύ καλοί, δυνατοί και γρήγοροι .
Αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι είναι μόνο το Foreplay. Να δυναμώσει το αίσθημα, μέχρι να βγουν οι ατσαλενιοι!
Και τελικά λίγο μετά την προγραμματισμένη ώρα ξεκινάνε............
Όλα τα άλλα είναι Μνήμη και μερικές εικόνες. Έγραψε! Με τους γιους μου!Morricone στην αρχή, Hardwired, the memory remains, Unforgiven,  One, Enter Sandman στο τέλος, Master of Puppets, seek and destroy, το nothing Else matters φάνταζε λίγο σαν ρομαντικό φινάλε. Όλα ήταν εξαιρετικά, άψογα, δυνατά παιγμένα, τα αυτιά μας χόρτασαν. Και με τα πυροτεχνήματα στο τέλος, ήρθε κι έδεσε.
Όμορφο βράδυ. Ευχαριστώ.
ΥΣ ο Hetfield έχει σοβαρά προβλήματα υγείας κι εξάρτησης από το αλκοόλ, έγραψαν οι εφημερίδες. Σταματάνε για λίγο καιρό  συναυλίες και δισκογραφία, λέει.
Εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα από όλα αυτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: