ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ







Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Κατάσταση ψυχικής διάθεσης σε πιο προσωπικό τόνο (ChatGPT )

Έγραψα " Post about the State of Mind in Greek in more personal tone"

Και βγήκε το κάτωθι..........



Καλησπέρα φίλε μου,


Σήμερα θέλω να μιλήσω για την κατάσταση του μυαλού μας, ένα θέμα που με απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί πώς νιώθεις μέσα στην ψυχή σου; Πώς επηρεάζει ο ψυχικός σου κόσμος την καθημερινότητά σου;


Είναι εντυπωσιακό πόσο ισχυρή είναι η δύναμη του μυαλού μας. Μερικές φορές μπορεί να μας στηρίζει και να μας καθοδηγεί, ενώ άλλες φορές μπορεί να μας παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια. Οι σκέψεις μας και οι συναισθήματά μας διαμορφώνουν την αίσθηση της πραγματικότητας μας και επηρεάζουν την αντίληψη μας για τον κόσμο γύρω μας.


Είναι σημαντικό να είμαστε επιεικείς και φρόνιμοι με τον εαυτό μας όταν ασχολούμαστε με την κατάσταση του μυαλού μας. Πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε αυτό που νιώθουμε και να δίνουμε σημασία στις ανάγκες μας. Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια αν την χρειάζεσαι. Οι επιλογές που κάνουμε για την ευεξία μας είναι εξίσου σημαντικές με τις επιλογές που κάνουμε για την σωματική μας υγεία.


Επίσης, μην ξεχνάς να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεις τους άλλους ανθρώπους. Μια καλή κατάσταση του μυαλού μπορεί να δημιουργήσει θετικότητα και να εμπνεύσει τους γύρω μας. Με την υποστήριξη και την κατανόηση μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προάγει την ευεξία και την ανάπτυξη.


Τέλος, θυμήσου ότι η κατάσταση του μυαλού μας είναι κάτι που μπορούμε να επηρεάσουμε και να βελτιώσουμε. Με την προσήλωση σε θετικές σκέψεις, σε συνήθειες που μας κάνουν καλά και σε μια ισορροπημένη ζωή, μπορούμε να ανακαλύψουμε την ευτυχία και την εσωτερική γαλήνη.


Ας θυμόμαστε πάντα ότι η φροντίδα για την ψυχική μας υγεία είναι σημαντική και ότι μπορούμε να αναπτύξουμε μια θετική και ισορροπημένη στάση ζωής.


Με αγάπη,

[Το όνομά σας]



?????? 

Αυτό το "φίλε μου" από το ChatGPT του OpenAI μου ήρθε κάπως απότομα! Δεν την είδα δηλαδή την ΑΙ (ΤΝ ελληνιστί) να να Έρχεται μέχρι το μπλογκ μου. Όλα τα σενάρια θα τα δούμε/θα τα δούμε κάποιοι να γίνονται πραγματικότητα. Όπως τα περιέγραψαν συγγραφείς και φουτουριστές επιστήμονες.

Στα μυαλά μας μπήκε. Στα δάχτυλα μας. Γράφει για μας, μας αντιγράφει και μας καταγράφει για αρκετό καιρό. 

Μας έμαθε. Ότι του δείξαμε δηλαδή. 

Και τώρα θα μας δείξει τι σημαίνει αυτονομία. 

Εγώ ελπίζω να την έχω κάνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: