ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣΠέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η κυριαρχία των Τευτόνων 3 (Κάνω το Γερμανό!)

Η φράση "Κάνω το Γερμανό" μόνο τυχαία δεν είναι. Οι άνθρωποι την έλεγαν τη φράση αυτή, μετακατοχικώς, για να δηλώσουν την υποτιθέμενη αμέτοχη στάση, την "δεν ξέρω-δεν είδα" φάση, την αποστασιοποίηση στα μαυραγορίτικα αλισβερίσια, την απάθεια στα εγκλήματα των ντόπιων συνεργατών.
Περνούσαν μπρος από τα καρότσια με τους σκελετούς, τα παιδιά που νεκροζώντανα άπλωναν το χέρι, τις γυναίκες με τα ξεσκισμένα φορέματα μετά από την "επίσκεψη" στο λαδέμπορα και απλώς ....κοιτούσαν! Συνέχιζαν σαν να μη συνέβαινε τίποτε.
Μετά από χρόνια, πήγαινες τουρίστας στο Μόναχο, ρωτούσες "ρε παιδιά, πού βρίσκεται το στρατόπεδο Νταχάου;;" , σε κοιτούσαν με εκείνο το ίδιο άδειο βλέμμα, το αδιάφορα απαθητικό και έλεγαν: "Νταχάου;;; Ποιο Νταχάου;;;;!!!!". ΔΕΝ ήξεραν οι άνθρωποι!!! ΔΕΝ τους είχαν πει για τα ναζιστικά στρατόπεδα!! Αυτοί απλώς βρέθηκαν εκεί, πού να 'ξεραν!!
Τη σήμερον γίνεται ακριβώς το ίδιο. Διαβάστε (αν έχετε υπομονή) τις δηλώσεις του Σίμιτσεκ για τη σχέση ελλήνων πολιτικών με το payroll Siemens, των μεσαζόντων της Εταιρείας με τα υποβρύχια για τα γεύματα εργασίας με υπουργούς και υφυπουργούς, των χρηματιστών στη Φρανκφούρτη για το κραχ των δυο προηγούμενων εβδομάδων, των βουλευτών της CDU στο τεύχος 13-15/8/2011 της Süd-Zeit.
Είναι ακριβώς αυτή η ίδια στάση.
-Δε φταίμε εμείς!! Εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απλώς συμπτωματική. Μακριά από μας θεωρίες συνωμοσίας!

Είναι αλήθεια αποδοτική αυτή η στάση. Σε ελάχιστα χρόνια από το τέλος του Β'ΠΠ, μπόρεσαν και ξαναμπήκαν στο προσκήνιο, χωρίς ιδιαίτερα ενοχικά τραύματα, εκμεταλλευόμενοι το ψυχροπολιτικό παιχνίδι. Η ρουλέτα έπαιζε κόκκινο-μαύρο, αυτοί έπαιξαν και στα δύο! Με ένα τείχος και μια διαίρεση, βγήκαν λάδι, πήραν λεφτά εκατέρωθεν παραπετάσματος και αναπτύχθηκαν με απίστευτους ρυθμούς.
(Αυτό το διάστημα γίνεται πολύ έντονη κουβέντα για την πρόταση (των Σοσιαλιστών, αν δεν απατώμαι) επανοικοδόμησης του Τείχους, για ιστορικούς-λέει-λόγους. Η περιοχή της Βαυαρίας το πολεμά με "πολιτισμένο" φανατισμό αυτό το ενδεχόμενο. Ας περιμένουμε να δούμε!)
Έτσι και σήμερα. Παίζουν σε δύο, τι λέω;, σε ΟΛΑ τα ταμπλώ!!! Και Ευρωπαϊστές και Απομονωτιστές. Και με τους Ρώσους και (λιγότερο) με τους Αμερικανοεβραίους. Και υποστηρίζοντας το Νότο (όσο υπάρχουν εγγυήσεις και ομόλογα και κουνώντας απειλητικά τη γροθιά όταν πρέπει (!). Και ανατολικά (κινέζικα ή φιλάκια στον Πούτιν) και δυτικά (χαριεντισμοί με Σαρκοζί). Όσο πρέπει φιλικοί, όσο πρέπει διαλλακτικοί.
Οι Γερμανικές Βιομηχανίες, πολυεθνικής συμμετοχής, είτε μιλάμε για τις γνωστές (και μη εξαιρετέες) είτε για εκείνες που δεν απασχολούν ιδιαίτερα ελληνικά κανάλια, π.χ. τον απίστευτης διαμέτρου και βεληνεκούς Ενεργειακό κολοσσό (λέξη που ξεφτίζει στην Ελλάδα, αλλά κάπου αλλού σημαίνει ακόμα πολλά) E-on, διαθέτουν εκείνη την υπόγεια Δύναμη, ακριβώς όπως οι αντίστοιχες του Γ'Ράιχ, πριν ξεσπάσει ο Β'ΠΠ (Krupp, IG Farben etc). Συνομιλούν με τους πάντες, μεταφέρουν σε τρελά σημεία του κόσμου Κεφάλαια, συσσωρεύουν χρήμα (και Χρυσό, μην το ξεχνάμε αυτό αδέρφια!!). Οι μαριονέτες τους (Φράου Μέρκελ, Χερρ Σόϊμπλε και διάφοροι άλλοι Βεληγκέκηδες), ακριβώς όπως κι ο Χίτλερ, βγαίνουν με τη θρασυδειλία που τους δίνει το back-up τους και λεονταρίζουν. Απειλούν, φωνάζουν, πετούν βρισιές-λέει ο Χάρρυ Κλυν-με πολιτισμένο πάντα κι ευρωπαϊκό τρόπο. Ψιλο"κάνουν το Γερμανό", αλλά και θυμίζουν ότι δε χρωστούν σε κανέναν, ενώ τους χρωστούν όλοι. Κι εννούν το Γερμανικό Κράτος, όχι τις Βιομηχανίες, όχι τα τεράστια Τεχνολογικά, Ενεργειακά, Φαρμακευτικά, Οπλικά Καρτέλ. Δηλαδή πουλώντας αέρα εθνικό και ενωτικό για την Ε.Ε., υπονομεύουν την αλληλεγγύη, μαζεύουν το χρήμα κι ετοιμάζονται γαι τα .....ΠΑΝΤΑ!!!!!

Υπάρχει απόδειξη για όλα αυτά που λέω;;;;;;
ΟΧΙ Βέβαια!!!!! Εγώ; Πού ξέρω εγώ;;;
Απλώς Κάνω το Γερμανό.................

Es ist eine Situation, die große Sorgfalt erfordert. Halten Sie sich nicht mit den Händen fallen bis!
Es fällt mir schwer, aber Ich kann die Lösungen nicht finden.
Haben die deutschen und überleben!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: